Ինչ կարող է կարդալ ձուլողը իր մասնագիտության մասին: (Հանձնարարական գրականության ցանկ) - Աբգարյան Մ. (ՀՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարանի տեխնիկական հատուկ տիպի գրականության բաժին, 1959)
Ձուլողի մասնագիտության մասին հանձնարարական գրականության ցանկ
Խմբ.՝ Ա. Ակուլյան. - Երևան, 1959. - 34 էջ: լուսանկ. ; 20սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն