Схемотехнические реализации нейронных сетей / Նեյրոնային ցանցերի սխեմատեխնիկական իրականացումները - Նազարյան, Կարեն Մանուկի / Nazaryan Karen (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան, 1999)
В последние годы с развитием технологии реализации интегральных схем, заметно возрос интерес к нейронным сетям (HC) / Ատենախոսական աշխատանքը նվիրված է նոր սերնդի քոմփյութերների (նեյրոքոմփյութերներ) համար անհրաժեշտ տարրերի (նեյրոններ) և նրանցով իրականացվող ցանցերի տեխնիկական իրականացումներին
Ե.27.01 «Պինդմարմնային էլեկտրոնիկա և միկրոէլեկտրոնիկա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1999 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Հ. Մկրտչյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ե. Առուստամյան, Վ. Շ. Հարությունյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի մաթեմատիկական մեքենաների գիտահետազոտական ինստիտուտ (ԵրՍՄԳՀԻ) ; Սեղմագիր՝ 17 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology