Рентгенографические методы диагностики нарушенных слоев толстых кристаллов / Հաստ բյուրեղների խախտված շերտերի դիագնոստիկայի ռենտգենագրափիկ մեթոդներ - Թումասյան, Արմեն Սարգիսի / Tumasyan Armen (ՀՀ ԳԱԱ ֆիզիկայի կիրառական պրոբլեմների ինստիտուտ, 1995)
Физика поверхности одна из наиболее молодых и интенсивно развивающихся областей современной физики / Ատենախոսությունը նվիրված է հաստ բյուրեղների մեխանիկական մշակման, դիֆուզիայի և իոնային իմպլանտացիայի հետևանքով խախտված մակերևութային շերտերի ուսումնասիրությանը ռենտգենաինտերֆերաչափական և ռենտգենատեղագրական մեթոդներով
Ա.04.07 «Պինդ մարմնի ֆիզիկա» մասնագիտությամբ Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1995 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ​​ճարտարագիտական ​​համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Օ. Աբոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Յ. Մ. Պողոսյան, Մ. Խ. Մինասյանց ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի ֆիզիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 15 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics