Պրոբիոտիկների կարգավորիչ ազդեցությունը ոչխարների աղիքային միկրոֆլորայի վրա / The regulatory influence of probiotics on sheep intestinal micro flora - Ալ Չալաբի Աամեր Յեհյա Համիդ / Al-Chalaby Aamer Yehya Hamid (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2015)
Վերջին ժամանակներս առանձնակի հրատապություն է ստացել սննդամթերքի անվտանգության խնդիրը / Состав и функции микрофлоры кишечника животных непосредственно определяют характерные черты их метаболической активности / The composition and functions of the animals gut microbiota directly define the characteristic traits of their metabolic activities
ԺԶ.00.03 «Կենդանիների վարակիչ հիվանդություններ, սանիտարական փորձաքննություն, զոոհիգիենա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Զ. Փեփոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Գ. Հովհաննիսյան, Ս. Ս. Ավագյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ գյուղատնտեսության նախարարության «Սննդամթերքի անվտանգության ռիսկերի գնահատման և վերլուծության գիտական կենտրոն» ՊՈԱԿ ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Անասնաբուժություն / Veterinary