Некоторые задачи оптимального управления механическими системами с фазовыми ограничениями / Մեխանիկական համակարգերի օպտիմալ ղեկավարման մի քանի խնդիրներ ֆազային սահմանափակումներով - Սարդարյան, Արմեն Գագիկի / Sardaryan Armen (ՀՀ ԳԱԱ մեխանիկայի ինստիտուտ, 1998)
В теории оптимального управления накоплено много разнообразных результатов как теоретических, так и прикладных, имеющих характер приближенных или численных методов / Աշխատանքը նվիրված է մեխանիկական համակարգերի օպտիմալ ղեկավարման խնդիրներին, երբ ժամանակի միջանկյալ պահերին տրված են ֆազային սահմանափակումներ
Ա.02.01 «Տեսական մեխանիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկա-մաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1998 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մեխանիկայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Ռ. Բարսեղյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Ա. Մովսիսյան, Ա. Ա. Ղուկասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 14 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics