Կենտրոնացված ջերմամատակարարման արդյունավետության հետազոտությունը տարբեր կլիմայական պայմաններում - Պապիկյան, Ստեփան Ռաֆիկի / Papikyan Stephan (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան, 2003)
Մշակվել է բազմագործոնային անալիտիկ ջերմային բնութագիր ջերմաֆիկացիոն T-180-130 և Т-175-130 տուրբինների համար ջերմային գրաֆիկով աշխատելու դեպքում / Рассматривается вопрос влияния климатического фактора на режимы отпуска теплоты и выработки электроэнергии на тепловом потреблении для турбин T-180-130 и Т-175-130
Ե.14.03 «Ջերմաէներգետիկա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2003 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է «Էներգետիկայի գիտահետազոտական ինստիտուտ» ՓԲԸ-ում ; Գիտական ղեկավար՝ Դ. Թ. Արշակյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Զ. Ա. Մելիքյան, Հ. Բ. Գարոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Երևաննախագիծ» ՊՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology