Թեհրանի քաղաքապետարանի աշխատակիցների աշխատանքի արդյունավետության բարձրացման հիմնախնդիրները (քաղաքային ծառայությունների օրինակով) / The main problems of improving the efficiency of employees of the municipality of tehran (on the example of civic services) - Ռահմանի, Մեհդի / Rahmani Mehdi (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2016)
Արտադրողականությունը մեծ նշանակություն ու կարևորություն ունի յուրաքանչյուր պետության և կազմակերպության համար / Эффективность трудовых ресурсов играет важную и необходимую роль во всех странах и организациях / The efficiency is very essential and necessary for any country and organization
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Լ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Ե. Կիրակոսյան, Ա. Ռ. Թամազյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics