Ներդրումների նախագծային ֆինանսավորման մեխանիզմների կատարելագործումը ՀՀ-ում - Հակոբյան, Հայկ Ռազմիկի / Hakobyan Hayk (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2002)
Դրա հետ կապված անչափ արդիական է հանդիսանում շուկայական տնտեսության պայմաններում ներդրումային նախագծերի մշակման, ֆինանսավորման և իրականացման համաշխարհային փորձի ուսումնասիրումը և դրա հարմարեցումը ՀՀ տնտեսական պայմաններին / Диссертация посвящена выявлению основных особенностей проектного финансирования инвестиций и механизмов его осуществления в Республике Армения
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» և Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտություններով տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2002 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Բ. Ղուշչյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Յ. Մ. Սուվարյան, Վ. Է. Վարդապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics