Ռազմավարական հաշվառման ներդրման հիմնախնդիրները ՀՀ սննդարդյունաբերության ոլորտում / The problems of implementation strategic accounting in the field of food industry of the RA - Մարտիրոսյան, Գևորգ Հովիկի / Martirosyan Gevorg (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2023)
Հաշվապահական հաշվառման հաշվետվությունների տեղեկատվական հիմնավորվածությունն ու թափանցիկությունը միշտ էլ համարվել են գործարարության մշակույթի անկյունաքարերից մեկը / Цель диссертации дать рекомендации по путям решения проблем внедрения стратегического учета организациях пищевой промышленности PA / The purpose of the dissertation is to make recommendations in the direction of solving the problems of implementing strategic accounting in the food industry organizations of the Republic of Armenia
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2023 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Գ. ճուղուրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Հ. Գրիգորյան, Ս. Ռ. Միրզոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics