Պայքարը համակարգչային հանցավորության դեմ - Պալյան, Հրաչյա Ավետիքի / Palyan Hrachya (Երևանի պետական համալսարան, 2009)
Համաշխարհային տնտեսության զարգացման վերջին տասնամյակում ձևավորված միտումները պայմանավորված են հիմնականում տեղեկատվական տեխնոլոգիաների կիրառման բուռն առաջընթացով / Диссертация посвящена уголовно-правовым в криминологическим проблемам борьбы с компьютерной преступностью
ԺԲ.00.05 «Քրեական իրավունք և կրիմինալոգիա, քրեակատարողական իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Վ. Առաքելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ս. Ավետիսյան, Ա. Հ. Օսիկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Ռուս-հայկական (Սլավոնական) պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law