Հեղափոխական վերակառուցումն անշրջելի է: (ՍՄԿԿ 19-րդ համամիութենական կոնֆերանսի նյութերի պրոպագանդան գրադարաններում) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ պետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1988)
Գրադարաններում ՍՄԿԿ 19-րդ համամիութենական կուսակցական կոնֆերանսի նյութերի վերաբերյալ տեսություն անցկացնելու մասին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Խմբ.՝ Լենա Մութաֆյան. - Երևան, 1988. - 44 էջ ; 21 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն