Основные проблемы формирования финансовой стратегии промышленных предприятий (на примере приборостроительного НПП «Тайфун») / Արդյունաբերական ձեռնարկությունների ֆինանսական ռազմավարության ձեվավորման հիմնախնդիրները (ԳԱ, «Թայֆուն»սարքաշինական ձեռնարկության օրինակով) / Main issues of forming the financial strategy of industrial enterprises by the example of instrum scientificproduction enterprise «Typhoon») - Մարգարյան, Ռաֆայել Ռաֆայելի / Margarian Rafael (Հայ-ռուսական համալսարան, 2023)
В настоящее время все более значимыми становятся научно-практические разработки по проблемам обеспечения устойчивого долгосрочного развития промышленных предприятий / Ժամանակից պայմաններում տնտեսավարող սուբյեկտների երկարաժամկետ կայուն զարգացման խնդիրների լուծումը գիտական և գործնական ուսումնասիրությունների առումով դարձել է չափազանց հրատապ ու կարևոր / Due to the conditions of time, the solution of the problems of long-term sustainable development of economic entities in terms of scientific and practical studies has become extremely urgent and important
Ը 00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2023 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Բոստանջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ս. Մելքումյան, Կ. Վ. Ներսեսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics