Демографическая политика как фактор социально-экономического развития региона (на примере г. Санкт-Петербурга И Ленинградской области) / Ժողովրդագրական քաղաքականությունը որպես տարածաշրջանի սոցիալ-տնտեսական զարգացման գործոն (Սանկտ-Պետերբուրգի և Լենինգրադի շրջանի օրինակով) / The demographic policy as a factor of social-economical development of the region (on the example city of Saint-Peterburg and Leningrad region) - Ակոպյան, Եվգենի Ալեքսանդրի / Akopyan Yevgeny (Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Демографические процессы играют все более заметную роль среди современных социально экономических проблем / Տարածաշրջանի սոցիալ-տնտեսական ներդաշնակ զարգացումը այսօր պետական և տեղական ինքնակառավարման մարմինների առանցքային նպատակն է / Тoday, a harmonious social and economic development of the region is a key objective of both the national and local governments
ԻԲ.22.00.03 «Միջին մակարդակի տեսություններ, սոցիալական կառույցներ, սոցիալական ինստիտուտներ և գործընթացներ» մասնագիտությամբ սոցիոլոգիական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ԵՊՀ սոցիոլոգիայի ֆակուլտետի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար` Ա. Կ. Սահակյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Յ. Ա. Մարգուլյան, Մ. Ի. Զասլավսկայա ; Առաջատար կազմակերպություն` Սանկտ-Պետերբուրգի ինժեներատնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 31 էջ։
Keywords: Սոցիոլոգիա / Sociology