Совершенствование управления бизнес-процессами (на примере коммерческой организации в сфере информационных технологий) / Բիզնես գործընթացների կառավարման կատարելագործումը տեղեկատվական տեխնոլոգիաների ոլորտի առևտրային կազմակերպության օրինակով) / Improvement of business process management (on the example of a commercial organization in the field of information technologies) - Ղահրամանյան, Մարինե Գրիգորի / Ghahramanyan Marine (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2019)
Правительство Армении объявило область Информационных технологий (ИТ) наиболее перспективным направлением экономики и в 2014 году приняло закон РА “О государственной поддержке ИТ сектора”, в котором предусмотрено предоставление налоговых льгот для ИТ организаций / 2014 թ. Հայաստանի կառավարությունը ՏՏ ոլորտը հայտարարեց տնտեսության առավել հեռանկարային ուղղություն և ընդունեց «Տեղեկատվական տեխնոլոգիաների ոլորտի պետական աջակցության մասին» օրենքը, որով հարկային արտոնություններ են տրամադրվում ՏՏ ոլորտի կազմակերպությունների համար / In 2014, the Armenian government declared the IT area the most promising area of the economy and adopted the RA Law on State Support for the IT Sector, which provides tax incentives for IT organizations
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2019 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Խ. Մարկոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Բ. Բոստանջյան, Ն. Ն. Խաչատրյան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics