ՀՀ գործադիր իշխանության գործունեության կատարելագործման ուղիները և էլեկտրոնային կառավարության ներդրման հիմնախնդիրները / Ways of improving the activities of executive authorities of the ra and problems of the e-government implementation - Կարապետյան, Լիլիթ Ժորայի / Karapetyan Lilit (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2015)
Տնտեսության կառավարման գործում կենտրոնական դերակատարում ունի գործադիր իշխանությունը, որի առանձին օղակների գործունեության արդյունքներով է պայմանավորված այդ համակարգի արդյունավետությունը / В процессе управления экономикой центральная роль принадлежит исполнительной власти / In the process of economy management the executive authorities have the central role
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ է. Ս. Ղազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Խ. Մարկոսյան, Ա. Վ. Հովասափյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի Հանրապետության պետական կառավարման ակադեմիա ; Ատենախոսություն՝ 172 էջ, սեղմագիր՝ 31 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology