Առևտրային կազմակերպությունների հարկման կատարելագործման հիմնախնդիրները (ՀՀ նյութերով) / The main problems of development of commercial organizations taxation (based on materials of RA) - Մարության, Վարդան Երվանդի / Marutyan Vardan (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2015)
Դինամիկ զարգացող մասնավոր հատվածը տնտեսական աճի հիմնական նախադրյալներից է / Бесспорным является тот факт, что без стабильной налоговой системы не может существовать ни одно государство / It is impossible to argue that no country can survive without a stable tax system
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Ս. Մելքումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սալնազարյան, Կ. Գ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics