Մ. Սարյան / M. Saryan - (:unkn) unknown (Մարտիրոս Սարյանի թանգարան / Martiros Saryan Museum)
Մարտիրոս Սարյանի գծանկարների և ջրաներկ աշխատանքների ցուցահանդեսը ներկայացնող գովազդային պաստառ։ Ցուցահանդեսը կազմակերպվել է Մարտիրոս Սարյանի թանգարանում։ Պաստառի գեղարվեստական ձևավորումը կառուցված է տաք նարնջագույն երանգների վրա, կենտրոնում տեղադրված են հեղինակի անունը և ոճավորված բուսական զարդանախշը / An advertising poster presenting the exhibition of Martiros Saryan's drawings and watercolors. The exhibition is organized at the Martiros Saryan Museum. The artistic design of the poster is built on warm orange shades, with the author's name and a stylized floral ornament placed in the center.
Գծանկարների և ջրաներկ աշխատանքների ցուցահանդես / Exhibition of Drawings and Watercolour Works
Մարտիրոս Սարյանի թանգարան. - [Երևան ։ Առանց հրատարակչության, առանց թվականի]. - 1 թերթ ։ գուն. նկ. :
Keywords: Սարյան, Մարտիրոս Սարգսի, 1880-1972 / Сарьян, Мартирос Сергеевич, 1880-1972 / Saryan, Martiros Sargsi, 1880-1972; Հայկական գեղանկարչություն / Армянская живопись / Armenian painting; Հայ անվանի գեղանկարիչներ / Известные армянские живописцы / Famous Armenian painters