Разработка и исследование прибора измерения плотности пульпы в процессе цианирования золота / Ոսկու ցիանացման գործընթացում խյուսի խտության չափիչ սարքի մշակումն ու հետազոտումը / Development and investigation of pulp density measuring device in gold cyanidation process - Հովհաննիսյան, Արտավազդ Աշոտի / Hovhannisyan Artavazd (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ), 2012)
Проблема рационального использования природных ресурсов при добыче и обогащении руд цветных металлов требует решения вопросов комплексного использования сырья, повышения извлечения ценных компонентов из руд и их разделения / Ատենախոսական աշխատանքը նվիրված է ոսկու հանքանյութի ցիանացման տեխնոլոգիական գործընթացում խյուսի խտության թվային չափիչի մշակմանն ու հետազոտմանը / The thesis is on the density of gold mineral cyanidation pulp development and investigation of process technology of the digital measuring sensor
Ե.11.01 «Չափման սարքեր և մեթոդներ ըստ չափման ձևերի» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում (Պոլիտեխնիկ) ; Գիտական ղեկավար՝ Բ. Մ. Մամիկոնյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Կ. Ն. Ադամյան, Վ. Ս. Ալեքսանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Ա. Ծերեթելու անվան Քութաիսիի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology