Պահպանենք մեր տունը - Մանուկյան, Արթուր / Manukyan Arthur (My University, 2011)
Պաստառը նվիրված է Հայաստանի Հանրապետության 20-ամյա անկախությանը։ Ըստ 1990 թվականին ընդունված Հայաստանի անկախության մասին հռչակագրի հայ ժողովուրդը ստացավ անկախություն և ստեղծեց իր տունը, իր հայրենիքը, որը պետք է ամուր պահպանել։
[Նկարիչ՝ Արթուր Մանուկյան]. - Առանց տեղի ։ Առանց հրատարակչության, [2011]. - 1 թերթ։ գուն. նկ. ; 80x56 սմ
Keywords: Հայկական գրաֆիկա / Armenian graphics; Քաղաքական պաստառ / Political placards