Динамика Нагорно-Карабахского конфликта (1988-1994 гr.) / Լեռնային Ղարաբաղի հակամարտության դինամիկան (1988-1994 թթ.) / The dynamics of the Nagorno Karabakh conflict (1988-1994) - Պոնոմարյով, Վլադիմիր Ալեքսեյի / Ponomarev Vladimir (ՀՀ ՊՆ Դ. Կանայանի անվան ազգային ռազմավարական հետազոտությունների ինստիտուտ, 2012)
В диссертационной работе рассмотрена динамика межнационального конфликта в Нагорном Карабахе (1988-1994 rr.) / Ատենախոսությունը ուսումնասիրում է միջէթնիկական հակամարտության դինամիկան Լեռնային Ղարաբաղում (1988-1994 թթ.) / The thesis is devoted to the study of the dynamics of the Nagorno Karabakh conflict (1988-1994)
ԻԳ.00.04 «Միջազգային հարաբերություններ» մասնագիտությամբ պատմական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ՊՆ Դ. Կանայանի անվան ազգային ռազմավարական հետազոտությունների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ն. Հ. Հովհաննիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Կ. Ա. Հարությունյան, Ս. Մ. Մինասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 33 էջ։
Keywords: Քաղաքական գիտություններ / Political Science