Երիտասարդության և ուսանողների համաշխարհային ֆեստիվալները: (Հանձնարարական գրականության ցանկ) - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ռեսպուբլիկական գրադարանի տեղեկատու բիբլիոգրաֆիայի բաժին, 1957)
Երիտասարդության և ուսանողների համաշխարհային ֆեստիվալների մասին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Խմբ.՝ Մ. Թութխալյան ; Տեխ. խմբ.՝ Ե. Ղևոնդյան.- Երևան, 1957.- 20 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն