Նոր գրականություն կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ : Մատենագիտական ցանկ - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1976)
Կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Աբգարյան, Ա. Միրիջանյան, Ա. Օգանեզովա. - Երևան, 1976. - թ. 4.-մարտի 26-ապրիլի 25; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն