Ա.Ֆ. Մյասնիկյան (1886-1925): Գրականության հանձնարական ցանկ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի երկրագիտական և հանձնարարական մատենագիտության բաժին, 1987)
Ալեքսանդր Մյասնիկյանի և նրա երկերի ու նրա մասին նյութերի վերաբերյալ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ս. Ղարիբյան ; Խմբ.՝ Հ. Աբրահամյան. - Երևան, 1987. - 58 էջ. - (Վ. Ի. Լենինի հայ զինակիցները)
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն