Հայաստանի Հանրապետության հարկային համակարգի արդյունավետության բարձրացման արդի հիմնախնդիրները / Actual problems of increasing the efficiency of the tax system of the Republic of Armenia - Մովսիսյան, Քնքուշ Հովիկի / Movsisyan Knkush (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2024)
Ատենախոսության հիմնական նպատակը ՀՀ հարկային համակարգի զարգացմանն ուղղված միջոցառումների և առաջարկների մշակումն է / Основной целью диссертации является разработка мер и предложений, направленных на развитие налоговой системы PA / The main purpose of the dissertation is to develop measures and proposals aimed at the development of the tax system of the RA
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2024 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Բոստանջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Գ. Սաֆարյան, Է. Վ. Աղաբեկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics