Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ)= Новые книги:Техника: Информационный указатель - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ա. Ֆ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական փաստաթղթերի և գրականության բաժին, 1978)
Նոր գրքերի ցանկ՝ տեխնիկայի վերաբերյալ
Ответственные сост. выпуска: В. Л Геворкян ; Н. Т. Аветян.- Ереван, 1978.- N5.-Май. -14с.;21 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն