Հայաստանի ազգային գրադարանի 2013 թ. ծրագիրը - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարան, 2013)
Հայաստանի ազգային գրադարանի 2013 թ. ծրագիրը
Կազմ.՝ Ռ. Ղազարյան.- Երևան, 2013.-35 էջ: աղս. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն