Հարկային ռազմավարությունը և հարկային համակարգի կառավարման կազմակերպական կառուցվածքի զարգացման ուղղությունները (ՀՀ նյութերով) / Tах strategy and direction of development of the organizational structure of the тах system - Սարգսյան, Սուրիկ Նաիրիի / Sargsyan Surik (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2018)
Սկիզբ առնելով մասնավոր կազմակերպություններում ռազմավարական կառավարման հայեցակարգը ներկայումս իր կիրառությունն է գտել տնտեսության կառավարման մակրոմակարդակում՝ արտահայտվելով ինչպես համապետական զարգացման երկարաժամկետ, այնպես էլ ավելի նեղ ընդգրկմամբ ճյուղային, ոլորտային և տարածաշրջանային զարգացման ռազմավարություններում / Целью исследования является выявление особенностей налоговой стратегии РА и разработка направлений по совершенствованию организационной структуры налоговой системы / The purpose of the study is to identify the specifics of the tax strategy of the RA and to develop directions for improving the organizational structure of the tax system
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Յու. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սալնազարյան, Վ. Վ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 148 էջ, սեղմագիր՝ 24։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics