Հարկային հանցագործությունների քրեաիրավական և կրիմինալոգիական հիմնախնդիրները ըստ ՀՀ և ՌԴ օրենսդրության / Criminal and criminological problems related to tах crimes in Armenian and Russian legislation - Գյոժգյան, Արամ Սամսոնի / Gezhghyan Aram (Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան, 2014)
Հայաստանի Հանրապետության (ՀՀ) Սահմանադրության 46-րդ և Ռուսաստանի Դաշնության (ՌԴ) Սահմանադրության 57-րդ հոդվածներում ամրագրված դրույթի համաձայն՝ յուրաքանչյուր ոք պարտավոր է օրենքով սահմանված կարգով և չափով մուծել հարկեր և տուրքեր / Диссертация посвящена уголовно-правовому и криминологическому анализу налоговых преступлений по законодательству РА и РФ / The thesis is aimed at criminal and criminological analysis of tax crimes in accordance to the Armenian and Russian legislation
ԺԲ.00.05 «Քրեական իրավունք և կրիմինալոգիա, քրեակատարողական իրավունք» մասնագիտությանբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարանի գիտական խորհրդի նիստում ; Գիտական ղեկավար՝ U. Շ. Ծաղիկյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Մ. Խաչատուրյան, Ն. Յ. Զոհրաբյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ փիլիսոփայության, սոցիոլոգիայի և իրավունքի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 31 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law