Подлежащее и его выражение в древнеармянском языке (грабаре) V века - Մկրտչյան Է. Ս. / Mkrtchyan E. (ՀԽՍՀ ԳԱ Հր. Աճառյանի անվան լեզվի ինստիտուտ, 1968)
Настоящая диссертационная работа посвящена исследованию подлежащего и его грамматического выражения в древнеармянском литературном языке (грабаре) V века
661 «ԽՍՀՄ ժողովուրդների լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1968 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Խ. Աբովյանի անվան Երևանի մանկավարժական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ս. Ղարիբյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Դ. Առաքելյան, Ս. Մ. Անթոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն` Երևանի Խ. Աբովյանի անվան Երևանի մանկավարժական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics