Սոցիալական շարժումները ժամանակակից Իրանում / Social movements in contemporary Iran - Մուհամադ, Հուսեյն Իսմաիլի Սանգարի / Mohammad Hossein (Երևանի պետական համալսարան, 2012)
Անցած տասնամյակների ընթացքում իրանական հասարակությունում տեղի էին ունենում արդիականացման բացահայտ ու չերևացող գործընթացներ / Социальные движения в Иране представлены революционным и реформистским движениями / Iran is moving at high speed towards a kind of indigenous modernization. This movement is designed by two social movements
ԻԲ.00.03 «Միջին մակարդակի տեսություններ, սոցիալական կառույցներ, սոցիալական ինստիտուտներ և գործընթացներ» մասնագիտությամբ սոցիոլոգիական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի համար ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Կ. Սահակյան, Ժ. Ա. Անդրեասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Գիլանի համալսարան, Իրանի Իսլամական Հանրապետություն ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Սոցիոլոգիա / Sociology