Պետական արժեթղթերի շուկայի զարգացման միտումները և հիմնախնդիրները ՀՀ-ում - Հարությունյան, Նորայր Ռուբենի / Harutyunyan Norayr (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2008)
Թեմայի արդիականությունը պայմանավորված է Հայաստանի Հանրապետության ֆինանսական շուկայի կարևորագույն ենթակառուցվածքներից մեկի՝ պետական արժեթղթերի շուկայի զարգացման հիմնահարցերին / Диссертация посвящена совершенствованию деятельности и ynравления рынка государственных ценных бумаг Армении
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատված է ՀՀ ԿԱՊԳԿՎ կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Յ. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սալնազարյան, Շ. Յ. Մկրտչյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics