Նշանավոր և հիշարժան տարեթվերի օրացույց 1971: Ապրիլ, մայիս, հունիս=Календарь знаменательных и памятных дат - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտա-մեթոդական բաժին, 1971)
Անդրադարձ Տիեզերագնացության 10, Էռնստ Թելմանի ծննդյան 85, Մատենադարանի կազմավորման 50, Համո Բեկ-Նազարյանի ծննդյան 80, Վահան Թոթովենցի ծննդյան 75, Վ.Գ. Բելինսկու ծննդյան 160, Գրիգոր Զոհրապի ծննդյան 110 ամյակների հոբելյանական տարելիցներին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ է. Մկրտչյան ; Խմբ.՝ Ա. Թիրաբյան. -Հրատարակության 24-րդ տարի. -Երևան, 1971.-թ.2.- 65 էջ: լուսանկ. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն