Հայկական ՍՍՌ տեղական Սովետների ընտրությունները: (Մեթոդական նյութեր գրադարանների համար) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարանի գրադարանագիտական մեթոդական բաժին, 1957)
Հայկական ՍՍՌ տեղական Սովետների ընտրությունների առիթով գրադարաններում տարվող աշխատանքների մասին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Գ. Մկրտչյան ; Խմբ.՝ Ա. Եսայան. - Երևան, 1957. - 18 էջ ; 21 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն