Հանրային ծառայությունների կառավարման արդյունավետության բարձրացման ուղղությունները (ՀՀ ԱՎԾ նյութերով) - Մնացականյան, Լևոն Ստեփանի / Mnacakanyan Levon (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2006)
Հայտնի է, որ անցումը մեկ տնտեսակարգից մյուսին, տրամաբանորեն, պետք է ընթանա հանրային ծառայությունների բնույթի և բովանդակության արմատական փոփոխություններով՝ ուղղորդված դեպի դրանց արդյունավետության բարձրացումը / Диссертация посвящена миссии общественных услуг в современных гражданских обществах, теориям, относящимся к овласти управления, разравотанных на их оснвове принципам, сувъектам, структуре и формам их проявлений
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Յու. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ե. Պետրոսյան, Ռ. Լ. Հովսեփյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ նախարարության Տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics