Նոր գրքե : Հայաստան: Ինֆորմացիոն ցանկ= Новые книги: Арменика: Информационный указатель - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1976)
Նոր գրքերի ցանկ՝ Հայաստանի, հայ ժողովրդի պատմության, բնության, աշխարհագրության, հասարակական-քաղաքական կյանքի, հայ լեզվաբանության, գրականագիտության, արվեստի, ժող.տնտեսություն, բժշկության, կենսաբանության վերաբերյալ
Թողարկման պատ․՝ Մ․ Բաբայան. - Երևան, 1976. - թ․11․ -12 էջ ; 20 սմ.