Նոր գրքեր: Հասարակական-քաղաքական գիտություններ: Ինֆորմացիոն ցանկ=Новые книги: Обшественно-политические науки: Информационный указател - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1982)
Նոր գրականության ցանկ՝ հասարակական-քաղաքական, լեզվաբանության, գրականագիտության, պատմության և պատմագրության, աշխարհագրության վերաբերյալ
Կազմ.՝ Լ. Մկրտչյան. -Երևան, 1982.-թ.4.-11 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն