Ալկոհոլային խմիչքների շուկայի զարգացման և արտադրության տնտեսական արդյունավետության բարձրացման հիմնախնդիրների լուծման ուղիները Հայաստանի Հանրապետությունում /The development of alcoholic beverages, market and the ways of improving the economic efficiency of production in the Republic of Armenia - Մովսիսյան, Սուրեն Աշոտի / Movsisyan Suren (Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2017)
Ագրոարդյունաբերական համալիրը ՀՀ տնտեսության կարևորագույն բնագավառներից է / Агропромышленный комплекс является наиболее важной областью экономики / The initial transition period to market economy has significantly affected the alcoholic beverage industry in Armenia
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի նիստում ; Գիտական ղեկավար` Կ. Ա. Գրիգորյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Ս. Ս. Ավետիսյան, Մ. Ա. Դանիելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀԱԱՀ հիմնադրումի «խաղողապտղագինեգործության գիտական կենտրոն» մասնաճյուղ ; Ատենախոսություն՝ 196 էջ, սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics