Սաուդա-իրանական հարաբերությունները Սաուդյան Արաբիայի տարածաշրջանային քաղաքականության համատեքստում (1979-2011 թթ.) / Saudi-Iranian relations in the context of Saudi Arabia's regional policy (1979-2011) - Ոսկանյան, Սերգեյ Վարդանի / Voskanyan Sergey (ՀՀ ԳԱԱ արևելագիտության ինստիտուտ, 2016)
Հետազոտության մեջ քննարկման է ենթարկվել սաուդա-իրանական հարաբերությունները 1979 թ. մինչև 2011թ / Основная цель диссертации - представление и анализ региональной политики Саудовской Аравии и двусторонних отношений с Ираном в период с 1979 по 2011гг / The main purpose of this thesis is to present and analyze Saudi Arabia 's regional policy and the Saudi-Iranian relations during 1979-2011
է.00.02 «Համաշխարհային պատմություն» մասնագիտությամբ պատմական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ արևելագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Կ. Կարապետյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Պ. Փոլադյան, Գ․ Գ. Գևորգյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Պատմական գիտություններ / History