Լեռնարդյունաբերությունում փոխադրման տրանսպորտային գործընթացի տեխնիկական միջոցների հուսալիության բարձրացում՝ տեխնիկական սպասարկման մեթոդների կատարելագործմամբ / Increasing the reliability of technical means of the transportation process of conveying minerals in the mining industry by improving the methods of technical maintenance - Հակոբյան, Վահե Ներսիկի / Hakobyan Vahe (Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2013)
Ավտոմոբիլների տեխնիկական սպասարկումը, որպես պրակտիկ գործունեության մի բնագավառ, տեխնիկական, տնտեսական և կազմակերպչական միջոցառումների մի համալիր է, որն աշխատանքային և նյութական ռեսուրսների ռացիոնալ օգտագործմամբ ապահովում է ավտոմոբիլային պարկի աշխատունակ վիճակ / Диссертационная работа посвящена проблеме улучшения показателей надежности и повышения эффективности и безопасности эксплуатации карьерных автосамосвалов CAT 785C и CAT 777F семейства «Катерпиллар» путем совершенствования методов технического обслуживания / The thesis is devoted to the problem of improving the reliability as well as of increasing the efficiency and safety of operation of dump trucks CAT 785C and CAT 777F of «Caterpillar» series by improving the methods of technical maintenance
Ե.05.01 «Ավտոմեքենաներ և տրակտորներ» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից ; Գիտական ղեկավար՝ Դ. Պ. Պետրոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Հ. Մանասարյան, Կ. Հ. Մոսիկյան ; Առաջատար կազմակերպություն` Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology