Сурен Спандарян о литературе / Սուրեն Սպանդարյանը գրականության մասին - Զաքարյան, Ավագ / Zaqaryan Avag (ՀՍՍՌ ԳԱ Մ. Աբեղյանի անվան գրականության ինստիտուտ, 1952)
Характеризуя жизненный путь Сурена Спандаряна, товарищ Сталин писал: "Сурена мы не забудем... Работайте для революции так, как работал Сурен". Великому делу peволюции С. Спандарян посвятил всю свою жизнь профессионала-революционера
10.01.00 մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1952 ; Գիտական ղեկավար՝ Էդ. Թոփչյան ; Սեղմագիր՝ 16 էջ։
Keywords: Գրականագիտություն / Literary studies