Ենթակլինիկական մաստիտով հիվանդ կենդանիների կաթի բակտոֆուգման ազդեցությունը «Կյաշք» կաթնամթերքի որակի վրա / The identification of animals suffered from mastitis and the influence of milk on the quality of "Kyashk" milk product - Մոհամմադ, Ամին Հանիֆփուր / Mohammad Amin (Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2013)
Բնակչության աճի ներկայիս պայմաններում ավելի շատ է զգացվում առողջ և էկոլոգիապես մաքուր սննդի կարիք և մեծ ուշադրություն է հատկացվում սննդային արժեքի պահպանմանը / Мастит широко распространен среди лактирующего скота и наносит огромный экономический ущерб животноводческим хозяйствам / Mastitis is wide spread among lactating animals and cause great economic damage to the animal-breading economies
Ե.18.02 «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Ա. Բեգլարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ի. Սահրադյան, Ա. Ա. Հարությունյան ; Առաջատար կազմակերպություն «Սննդամթերքի անվտանգության ոլորտի ռիսկերի գնահատման և վերլուծության գիտական կենտրոն» ՊՈԱԿ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology