Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ)= Новые книги: Техника - (:unkn) unknown (ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական գրականության բաժին, 1984)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Сост.: В.Л. Геворкян, Н.Т. Аветян.- Ереван, 1984.- №7. -Июль. -16 c. ; 21 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն