Հրազդան ջրային էկոհամակարգի ֆիկոպլանկտոնային համակեցության ուսումնասիրությունները - Բադալյան, Կարեն Լևոնի / Badalyan Karen (ՀՀ ԳԱԱ բուսաբանության ինստիտուտ, 2006)
Հանրապետության գետերի, առավել ևս Հրազդան գետի ջրերի որակի պարզաբանումը Հայաստանի համար ունի ռազմավարական նշանակություն արդյունաբերության, գյուղատնտեսության, էներգետիկայի և տնտեսության այլ ճյուղերի հեռանկարային զարգացումների համար / Река Раздан единственная река, вытекающая из озера Севан
Գ.00.05 «Բուսաբանություն» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ բուսաբանության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Հ․ Հովհաննիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Լ. Օսիպյան, Մ. Կ. Վարդանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology