Ստորգետնյա տարածությունների կադաստրի վարման կազմակերպումը Հայաստանի Հանրապետությունում / Organization of the maintenance of the underground space cadastre in the Republic of Armenia - Դավթյան, Սմբատ Ռուբիկի / Davtyan Smbat (ՀՀ ԿԳՆ ճարտարապետության և շինարարության Հայաստանի ազգային համալսարան, 2017)
Հայաստանի Հանրապետությունում վարվող անշարժ գույքի կադաստրի համակարգում բացակայում են կադաստրային հաշվառման և գրանցման ենթակա մի շարք միավորներ և օբյեկտներ / В системе кадастра недвижимости Республики Армения отсутствуют подлежащие кадастровому учету и регистрации многочисленные объекты и единицы недвижимости, в качестве которых выступают и подземные пространства / Many real property objects and units subject to cadastral accounting and registration, among them underground spaces, have been absent from the system of the real property cadastre of the Republic of Armenia
Ե.23.06 «Գեոդեզիա, ներառյալ քարտեզագրություն և կադաստր» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ճարտարապետության և շինարարության Հայաստանի ազգային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ս. Պետրոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Պ. Վ. Համբարձումյան, Խ. Ա. Ղազեյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 156 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology