C*-հանրահաշիվներ ծնված աբելյան կիսախմբերի իզոմետրիկ Ներկայացումներով / С*-алгебры, порожденные изометрическими представлениями абелевых полугрупп - Տեփոյան, Վարդան Հակոբի / Tepoyan Vardan (Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Исследования C*-алгебр, порожденных изометрическими представлениями полугрупп, начались в конце 60-х годов прошлого века / Կիսախմբային С*-հանրահաշիվների ուսումնասիրությունը սկսվել է անցած դարի 60-ական թվականներից / The investigation of semigroup C*-algebras started in sixties of past century
Ա.01.01 «Մաթեմատիկական անալիզ» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Կազանի պետական էներգետիկ համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ա. Գրիգորյան ; Պաշտոնական ընդղիմախոսներ՝ Ա. Մ. Բիկչենտաև, Մ. Ի. Կարախանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ մաթեմատիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics