Исследование физико-химических основ и разработка технологии получения волластонита из природного у-тридимита Сисианского района / Սիսիանի շրջանի բնական у-տրիդիմիտից վոլաստոնիտի ստացման Ֆիզիկա-քիմիական հիմունքների հետազոտում և տեխնոլոգիայի մշակում - Գրիգորյան, Կարեն Գագիկի / Grigoryan Karen (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան, 2005)
Переход к рыночной экономике резко увеличивает необходимость выпуска изделий высокого качества / Ատենախոսությունը նվիրված է Սիսիանի շրջանի у-տրիդիմիտից վոլաստոնիտի ստացման ֆիզիկա-քիմիական հիմունքների հետազոտմանը և տեխնոլոգիայի մշակմանը
Ե.17.02 «Սիլիկատային և դժվարահալ ոչ մետաղական նյութերի տեխնոլոգիա» մասնագի- տությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության ; Երևան-2005 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ ընդհանուր և անօրգանական քիմիայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Հ. Գրիգորյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Գ. Բաբայան, Ն. Բ. Կնյազյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Արմֆարֆոր» ԲԲԸ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology