Գրադարանային ֆոնդերի կոմպլեկտավորումը։ (Օգնություն գրադարանավարին) - Մարգարյան Ե. (Հայկական ՍՍՌ Ալ.Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարանի գրադարանագիտական մեթոդական բաժին, 1960)
Գրադարանային աշխատանքների կազմակերպման մասին
Խմբ.՝ Ռ. Իշխանյան ; Տեխ.խմբ.՝ Հ. Գորոյան.-Երևան,1960.-146էջ։ աղս.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն