Հայկական ՍՍՀ գրադարանների կենտրոնացված համակարգերի գրքափոխանակության ֆոնդերից առաջարկվող գրականության համահավաք ցանկ N I ։ Ա - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի գրքափոխանակության ենթաբաժին, 1983)
Գրքափոխանակության ֆոնդերի գրականության համահավաք ցանկ
Կազմ.՝ Բ. Բ. Աղաբալյան, Ա. Ա. Աբրահամյան, Ա. Ս. Մանուչարյան, Ս. Վ. Մանուչարյան ; Խմբ.՝ Կ. Ա. Ավագյան.-Երևան, 1983.- 108 էջ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն