Համայնքային բյուջեների ձևավորման և կատարելագործման հիմնահարցերը Հայաստանի Հանրապետությունում / The questions of formation and improvements of communal budgets in the Republic of Armenia - Սարգսյան, Տիգրան Վարդանի / Sargsyan Tigran (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2011)
Հետազոտության նպատակը՝ ՀՀ-ում համայնքային բյուջեների ձևավորման և կատարման, բյուջետային որոշ ընթացակարգերի կատարելագործման խնդիրների վերհանումն է և դրանց լուծմանն ուղղված առաջարկությունների մշակումը / Целью исследования является выявление проблем формирования и выполнения бюджетов, усовершенствования бюджетных процедур в общинах РА и разработка предложений по их решению / Research objective is revealing of problems of formation and performance of budgets, improvements of budgetary procedures in communities РА and working out of offers under their decision
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ա. Դավոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Վ. Միքայելյան, Ք. Ա. Անտոնյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 29 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics