Միջազգային զբոսաշրջության զարգացման հիմնահարցերը (ՀՀ օրինակով) - Չերքեզյան, Էմիլ Հրաչիկի / Cherkezian Emil (Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2005)
Գլոբալացման և միջազգային ինտեգրացիոն ակտիվ գործընթացների պայմաններում զբոսաշրջության ոլորտըր դարձել է տնտեսական աճի և ներդրումային գործընթացի ակտիվացման կարևորագույն գործոններից մեկը / Диссертация посвящена изучению основных теоретических и практических вопросов, связанных с экономическими последствиями и эффективностью развития основных принципов международного туризма в условиях современной рыночной экономики
Ը.00.06 «Համաշխարհային տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2005 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Թ. Շ. Թորոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Ի. Աղաջանյան, Կ. Մ. Անդրեասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics